Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Project Παιδική Χαρά

Ο Σύλλογος Γονέων 8ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας στα πλαίσια των δράσεών του για την βελτίωση της παιδείας και της ζωής των παιδιών στο σχολείο και στην πόλη της Θήβας, αποφάσισε να προωθήσει το αίτημα της δημιουργίας της πρώτης παιδικής χαράς στην πόλη που θα είναι πρότυπο και υπόδειγμα χώρου αναψυχής. Παράλληλα θα είναι ουσιαστικά και η πρώτη παιδική χαρά στην πόλη.
Ο Δήμος Θηβαίων είναι πρόθυμος για την εκχώρηση έκτασης στην οποία θα ανεγερθεί η παιδική χαρά. Ωστόσο δεν υπάρχει μέχρι σήμερα κανένας ουσιαστικός σχεδιασμός και καμία πρόβλεψη για δημιουργία έστω και μίας παιδικής χαράς. Επιπλέον όλοι γνωρίζουμε τις χρονοβόρες διαδικασίες που απαιτούνται από την σύλληψη, χρηματοδότηση μέχρι τον σχεδιασμό και την εκτέλεση ενός έργου.
Στα πλαίσια αυτά λοιπόν σκεπτόμενοι αποφασίσαμε όλοι εμείς οι γονείς του 8ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας να κινηθούμε εθελοντικά για την προσπάθεια της κατασκευής μίας παιδικής χαράς στον τόπο μας. Σε αυτό το στάδιο δεν υπάρχει κάτι περισσότερο από την όρεξη και την θέληση των μελών μας να πραγματοποιηθεί αυτό το όνειρο.
Καλούμε λοιπόν όλους τους ομοϊδεάτες επαγγελματίες, επιχειρηματίες, γονείς, του τόπου αλλά και όλης της Ελλάδας να συμμετέχουν σε αυτή μας την προσπάθεια. Η συμμετοχή περιέχει, σε αυτό το στάδιο τουλάχιστον, την έκφραση ενδιαφέροντος για την εθελοντική συμμετοχή στο πρόγραμμα κατασκευής της πρώτης σύγχρονης παιδικής χαράς στην πόλη της Θήβας. Οι γονείς και τα παιδιά του 8ου δημοτικού σχολείου θα συμμετάσχουν εθελοντικά σε όλες τις φάσεις, από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι την κατασκευή, προσφέροντας ότι μπορούν από εργασία, χρόνο και άπειρη όρεξη. Καλούμε λοιπόν όσους το επιθυμούν να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους απευθύνοντας ένα απαντητικό email στο sg8dimthivas@gmail.com ή καλώντας τηλεφωνικά σε κάποιο από τα τηλέφωνα που υπάρχει στο blog του συλλόγου στην διεύθυνση


ενώ μπορείτε να πάρετε μία γεύση του τι έχουμε στόχο να κατασκευάσουμε στο site :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου