Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Κάλεσμα

Για όλους τους προηγούμενους λόγους, ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας, σας καλεί όλους εσάς που ενδιαφέρεσθαι για το παρόν και το μέλλον των παιδιών σας να συμμετάσχετε στην προσπάθειά μας για να φτιάξουμε την πρώτη εθελοντική παιδική χαρά στην πόλη.
Ονειρευόμαστε ένα έργο που θα αφήσει στα παιδιά περιθώριο να εκφραστούν και να ονειρευτούν. Ένα έργο ισάξιο των καλύτερων παιδικών χαρών της Ευρώπης.
Για τον σκοπό αυτό καλούμε όλους εσάς να συμμετάσχετε με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας. Αναζητούμε αρχιτέκτονες μηχανικούς που θα επιλέξουν μαζί μας το κατάλληλο μέρος για την ανέγερση. Στην συνέχεια θα μετάσχουν στον σχεδιασμό της παιδικής χαράς με βάση τις σύγχρονες προδιαγραφές και σύγχρονες αντιλήψεις για τέτοιες κατασκευές.
Μετά από τα πρώτα στάδια της επιλογής της τοποθεσίας θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός. Με την επιλογή του τελικού σχεδίου και των υλικών που θα απαιτηθούν για την υλοποίηση του έργου, ο Σύλλογος θα αναζητήσει χορηγούς για :
1. την συγκέντρωση των υλικών της κατασκευής
2. την κατασκευή των συναρμολογούμενων τμημάτων της κατασκευής.
3.  την διαμόρφωση του χώρου υποδοχής.
4. την εγκατάσταση.
5. την επίβλεψη της εγκατάστασης
6. την συντήρηση του έργου σε όλη την διάρκεια ζωής του.

Οι πρώτοι εθελοντές για την υλοποίηση της κατασκευής υπάρχουν ήδη. Είναι τα μέλη του Συλλόγου μας. Τα παιδιά του 8ου Δημοτικού Θήβας και οι γονείς τους.
Παρακαλούμε όποιον ενδιαφέρεται να έρθει άμεσα σε επαφή μαζί μας στο email sg8dimthivas@gmail.com ή σε κάποιο από τα τηλέφωνα που εμφανίζονται στο blog του Συλλόγου στην διεύθυνση http://sg8dimotikothivas.blogspot.gr/  .
Περιμένουμε την συμμετοχή σας και προχωράμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου